Ny självhjälpsgrupp tillsammans med Röda Korset med start i januari

Stockholm Sydost rödakorskrets i samarbete med FMN Storstockholm bjuder in till en självhjälpsgrupp för anhöriga med start i januari.

Gruppen är till för dig som påverkas av en närståendes beroende. För dig som behöver hjälp, råd, stöd och att känna gemenskapen i att träffa andra i liknande situationer. Du som anhörig kan till exempel vara syskon, förälder, morförälder, barn, vän eller arbetskamrat till den som har ett beroende. FMN Storstockholm är en ideell förening som arbetar med samtalsstöd, kurser och grupper för anhöriga till någon med ett beroende.

Under det första tillfället så kommer Annica som är mamma till en ung man berätta om sin resa som anhörig. Under tillfälle 2 kommer Gabriel som kommer att vara ledare för gruppen berätta om sina anhörigerfarenheter och varför han är engagerad i FMN och vill hjälpa andra anhöriga.

Vi börjar kl 18,00 och slutar kl 20,00 vid varje tillfälle med paus om ca 15 minuter i mitten. Beroende på hur läget ser ut är vi antingen i en lokal i Farsta, eller på zoom/digitalt. Plats meddelas efter anmälan.

Datum för årets första möten är 24 jan, 1 feb, 21 feb, 9 mars och 29 mars. Gruppen är kostnadsfri för dig som deltar.

Varmt välkommen att höra av dig till FMN Storstockholm på telefon: 08-6544050 eller mail:info@fmn-sthlm.se med anmälan, frågor eller tankar.