Nyhetsbrev april 2022

,

Nedan kommer lite information om läget på FMN Storstockholm.

För våra medlemmar kommer det regelbundet att finnas föreläsningar och vi planerar nya självhjälpsgrupper under året. Vi tar gärna emot förslag på föreläsare, vilka ämnen som du skulle vilja att vi tar upp och vilka grupper som skulle vara intressanta för dig. Självklart tar vi gärna emot annan feedback för att vi ska kunna utveckla oss till det bättre.

Vi tipsar om föreläsningen ”Hur ska jag må bättre”

En föreläsning om att vara anhörig till någon med ett beroende med Carina Bång 24 maj kl 18.00.maila info@fmn-sthlm.se så skickar vi inbjudan.

Vi hälsar med glädje den nya styrelsen som blev vald på årsmötet den 30/3 välkommen.

Buda hem en väldigt exklusiv dagsresa ink enkel mat på fartyget Nordanö från Stavsnäs till Djurgården den 3e juni ca 12/13 -16/17. Kika gärna på fartyget i denna video: https://www.youtube.com/watch?v=jtme2T8zkJ4

År 2021 var ett tufft år för oss ekonomiskt. Vi söker nya bidrag och nya fonder hela tiden för att klara ekonomin men det är svårt gällande 2022.

Nu behöver vi er hjälp. Nedan finner du olika sätt för dig att bidra.

  1. Ge en gåva. FMN Storstockholm är gåvomottagare. Om du ger en gåva på minst 200kr per gång och minst 2000kr under 2022 så är du berättigad till skattereduktion Om du vill det så skriver du ”gåva” och ditt personnummer i betalningen.
  2. Sälj något på tradera och donera pengarna till FMN Storstockholm. Här finns en länk hur du startar din försäljning https://www.tradera.com/cause/fmn-storstockholm-foraldraforeningen-mot-narkotika
  3. Köp ett medlemskap i present till en vän.
  4. Fortsätt stödja oss som medlem.
  5. Tävla om en resa för 2 personer med fartyget Nordanö den 3e juni genom att sätta in minst 100 kr och skriva ordet ”båt” samt din mailadress som meddelande.
  6. Buda om en resa med Nordanö för 2 personer, högst bud vinner. Vi uppdaterar regelbundet på vår hemsida det senaste budet.

Bud skickas till info@fmn-sthlm.se och bekräftas med svarande mail. Pengarna går oavkortat till FMN Storstockholm. Vinnarna av auktionen och av tävlingen kommer att presenteras 25 maj.

Swish: 123 048 48 81, bankgiro: 5779-0289

Du får gärna följa oss och kika på instagram: www.instagram.com/fmn_storsthlm/ och facebook: www.facebook.com/fmnsthlm samt vår hemsida www.fmn-sthlm.se där vi löpande uppdaterar om vad som händer på FMN Storstockholm.

Vi vill skicka vårt varmaste tack för att ni är en del av FMN Storstockholm och att vi tillsammans arbetar för en bättre vardag hos alla som är anhöriga.