FMN Storstockholm behöver din hjälp

Hej,

Vi behöver ditt stöd nu under en pressad ekonomisk tid.

En biverkan av Coronapandemin under 2021 är att vi har vi tuffa ekonomiska tider framför oss. För att minimera förlusten söker vi nya bidrag och fonder hela tiden men det är svårt gällande 2022. Vi vill att FMN Storstockholm skall kunna fortsätta att ha anställda, stödsamtal, anhörigkurser, föreläsningar och ha kvar vår mottagning.

Vi har ca 300 medlemmar idag och om alla bidrar med 2000 kr så skulle vi klara oss! Du kanske inte har 2000 kr att bidra med, men ge gärna vad du kan, allt hjälper.

Ditt bidrag kommer försäkra att vi kan fortsätta att följa vårt uppdrag att hjälpa anhöriga. De flesta av oss har upplevt hur viktiga FMN är och vilken hjälp man kan få.

Det finns olika sätt för dig att bidra.

1. Du kan ge en gåva.
FMN Storstockholm är gåvomottagare. För dig som ger en gåva så kan du få skattereduktion på 25%. Skattereduktionen gäller om du ger en gåva på minst 200 kr per gång och minst 2000 kr under 2022 till föreningar som är registrerade gåvomottagare. Om du vill ha skattereduktion så skriver du gåva och ditt personnummer i betalningen.

2. Du kan sälja något på tradera och donera pengarna till FMN Storstockholm.
Här finns en länk där du kan starta din försäljning Klicka här för att komma till tradera.

3. Medlemskap
– Du kan köpa ett medlemskap i present till en vän.
– Du kan fortsätta att vara medlem om du inte redan är det.

Swish: 123 048 48 81
Bankgiro: 5779-0289

Vi vill skicka vårt varmaste tack för att ni är en del av FMN Storstockholm och att vi tillsammans arbetar för en bättre vardag hos alla som är anhöriga.

Uppdatering 220721, 11:30, Vi har sedan vi skickade ut detta brev den 30 juni fått in 50 550 kr. Tack för att ni stöttar oss i arbetet att hjälpa anhöriga. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.