MIN STULNA UPPVÄXT. EN DIGITAL FÖRELÄSNING DEN 16E NOVEMBER KL 18,00 MED CARRO, ANHÖRIG.

”Min stulna uppväxt”.

En föreläsning i samarbete med Stockholm Sydost rödakorskrets om hur det är att vara anhörig och medberoende.

Carro kommer under denna föreläsning att berätta om hur det är att vara anhörig till föräldrar med ett missbruk och hur det är att växa upp när man som barn behöver agera den vuxna. Hon kommer att berätta om sin bild av vården och känslan av ensamhet när det sociala nätverket inte fungerar. Idag bor Carro tillsammans med en snäll man och har två fina barn. Hon kommer för första gången berätta sin historia och vill med denna föreläsning förmedla att man kan få må bra och att man kan slå sig fri.

Datum: 16e november kl 18.00-19.30

Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas dagen innan föreläsningen till dem som har anmält sig.

Anmälan: info@fmn-sthlm.se