Ljusmanifestation där vi minns narkotikans offer

Även i år så kommer Stockholms Läns Nykterhetsförbund anordna en ljusmanifestation med för att minnas narkotikans offer. Nedan har jag klippt in informationen som de skickat oss gällande eventet.
 
 
LJUSMANIFESTATION 1 NOV 17.00 PÅ SERGELS TORG
 
 
Den 1 november genomför vi den årliga ljusmanifestationen där vi tillsammans minns narkotikans offer med samtal med medverkanden och en tyst minut. I år är manifestationen extra angelägen med tanke på alla unga människor som gått bort av skjutningar.
 
I år medverkar Rinkebymammorna, Narkotikapolisen Lennart Karlsson och Anne från Utan Skyddsnät/IOGT-NTO. Fler medverkande kan tillkomma.
 
Syftet med manifestationen är att visa solidaritet med alla som förlorat en anhörig på grund av narkotikan och att få politikerna att ta krafttag mot narkotikan. Vi är tacksamma om ni vill uppmana alla era medlemmar och andra personer ni känner att komma till Sergels torg och delta. Ta gärna på er jackor eller märken eller något annat från er organisation så det syns att just ni är där.
 
 
På Facebook finns nu en sida som heter Stockholms Länsnykterhetsförbund där har vi skapat ett s k event med inbjudan. Där kan man också fylla i om man tänker komma. Klicka på länken så kommer ni till eventet https://www.facebook.com/events/795224311589302?ref=newsfeed