En önskan om God Jul och lite info från FMN Storstockholm

,
Året börjar lida mot sitt slut och julledigheten för oss på FMN närmar sig. I och med det vill vi passa på att tacka för år 2022. Det var som de flesta av er vet ett tufft år för föreningen men vi fick mycket hjälp av er alla för att ro ekonomin i hamn. Vi har hittills fått gåvor på 73 830 kr vilket känns helt magiskt och det har verkligen hjälpt. Tack!


Gällande år 2023 har vi fått ett projektbidrag från ”Ansvar för framtiden” som vi är så glada för och som innebär att vi kommer öppna grupper för dig som är anhörig. Den 25e januari kommer vi att starta gruppen ”Öppna rummet” där vi varje onsdag under lunchtid kommer att via zoom ha en träffpunkt med olika teman. Den 30e januari kommer vi att starta en grupp för dig som är anhörig men inte förälder kl 17,30-19,00. Vi kommer också löpande starta olika grupper för dig som är förälder till en ung person med ett beroende eller missbruk, för dig som är förälder till en person med ett beroende eller missbruk, för dig som är man, syskon till en person med ett beroende eller missbruk, barn till en person med ett beroende eller missbruk osv. Grupperna kommer att innehålla max 8 personer och är du intresserad av att delta så får du gärna kontakta oss på info@fmn-sthlm.se


Vi har julledigt och mottagningen är stängd 22 dec-2 januari. Under tiden kommer vi inte att lyssna av svaren eller läsa mailen. https://fmn-sthlm.se/2021/12/22/viktiga-telefonnummer/ är en lista med telefonnummer som man kan vända sig till när vi inte finns på plats.


Vi vill önska er alla en god och fridfull jul och tacka för att ni är en del av FMN.


Varmaste hälsningar
Alla som jobbar på FMN genom Carro


PS, för dig som vill lämna en julgåva är vår swish: 123 048 48 81.