“Jag är författaren till mitt eget liv, min resa som anhörig” Digital föreläsning 13 mars kl 18.00-20.00

Den 13e mars kl 18.00 får vi återigen möjligheten att lyssna på den digitala föreläsningen “Jag är författaren till mitt eget liv, min resa som anhörig”, som är en föreläsning tillsammans med Stockholm Sydost rödakorskrets om hur det är att vara medberoende.
Annica kommer under denna föreläsning att berätta om hur det är att vara anhörig till ett barn med ett missbruk. En resa av ständig oro, störd sömn och en illusion av kontroll. Att ständigt ha en känsla av att vara ensam, behöva visa sig stark och inte veta om sonen kommer hem i ett stycke eller levandes. Idag har Annica fått verktyg att arbeta med, hon vet att hon inte ensam och hon brinner för att hjälpa andra anhöriga. Idag är Annica författaren till sitt eget liv.
Länk till föreläsningen kommer att skickas till dem som är anmälda senast samma dag som föreläsningen äger rum.
Anmäl dig genom att Klicka här