”Vad kan jag göra för mig i det kaos vi befinner oss i?” Digital föreläsning 11 maj kl 18,00 med Cilla Zbinden

,

”Vad kan jag göra för mig i det kaos vi befinner oss i?”

En föreläsning i samarbete med Stockholm Sydost rödakorskrets om hur det är att vara medberoende.

Som anhörig hamnar fokus ofta på beroendepersonen, under den här föreläsningen kommer fokus att riktas mot dig. Cilla kommer ge dig verktyg till vad du kan göra för dig i det liv som är som anhörig. Hon har själv upplevt hur det är att vara anhörig och även hur det är att leva med sorgen när det värsta har hänt. 2020 dog hennes älskade dotter Lisa av en överdos.

Idag jobbar Cilla med att stötta anhöriga och finnas för de som lever med sorg.

11 maj 18.00-19.30 ink paus och frågestund

Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas dagen innan föreläsningen till dem som har anmält sig.

Anmälan: https://system.easypractice.net/event/digital-frelsning-vad-kan-jag-gra-fr-mig-i-det-kaos-vi-befinner-oss-i-304ca