”Vad kan jag göra för mig i det kaos vi befinner oss i?. ” En kväll med Cilla Zbinden

”Vad kan jag göra för mig i det kaos vi befinner oss i?. ”
 
En kväll i samarbete med Stockholm Sydost rödakorskrets om sorg och sorgbearbetning den 21/9 kl 18,00 på Ragvaldsgatan 12.
 
Som anhörig hamnar fokus ofta på beroendepersonen, under den här kvällen kommer fokus att riktas mot dig. Cilla kommer ge dig verktyg till vad du kan göra för dig i det liv som är som anhörig. Hon har själv upplevt hur det är att vara anhörig och även hur det är att leva med sorgen när det värsta har hänt. 2020 dog hennes älskade dotter Lisa av en överdos.
 
Idag jobbar Cilla med att stötta anhöriga och finnas för de som lever med sorg.
 
Länk till anmälan: https://system.easypractice.net/event/vad-kan-jag-gra-fr-mig-i-det-kaos-vi-befinner-oss-i-sorg-och-sorgbearbetning-f1ff4