Digital föreläsning ”En väg ut” med Sebastian Stakset

,

”En väg ut”

Digital FÖRELÄSNING den 18e september med Sebastian Stakset

”En väg ut”.

En digital föreläsning i samarbete med NSPH och Stockholm Sydost rödakorskrets.

”En väg ut” är en föreläsning med Sebastian Stakset som tidigare hade en musikkarriär i Kartellen. Sebastian har gjort en gedigen resa och kommer under föreläsningen berätta om missbruk, kriminalitet och utanförskap. Han kommer att berätta om den värld han har levt i och han har tagit sig ur den. Han kommer också att berätta om hur han kände och hur det påverkade hans anhöriga. ”En väg ut” är en hoppfull och inspirerande föreläsning om hur det är att gå från att vara vilse till att vara en drogfri person genom mod, förlåtelse, att stå upp för sig själv och våga gå mot strömmen. Sebastian vill nu hjälpa andra till att hitta sin väg ut.

Datum: 18 september kl 18,00-19,30

Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas dagen innan föreläsningen till dem som har anmält sig.

Anmälan: Klicka här