Vår digitala grupp ”öppna rummet” startar 13/9 kl 12.00

Nu är höstsäsongen igång och det betyder att vår grupp ”Öppna rummet” är tillbaka.

Tillsammans med Stockholm Sydost rödakorskrets har vi öppna grupper för anhöriga med hjälp av ett bidrag som vi har fått från Stiftelsen Ansvar för framtiden.

Orsaken till att vi vill göra dessa grupper är att vi vill minska känslan av ensamhet och öka känslan av gemenskap för anhöriga till någon som har en närstående som använder droger, alkohol eller som har ett beroende.Gruppen som vi kallar ”Öppna rummet” och som kommer att vara via zoom varje onsdag kl 12,00-13,00 med säsongsstart 13e september. Vi kallar det öppna rummet för att deltagarna ska kunna dela med sig av sina erfarenheter, känna igen sig och höra andras erfarenheter i liknande situationer. Det kan vara olika deltagare per gång så man binder inte upp sig till att kunna vara med varje med onsdag. För de som är anmälda kommer en länk senast samma dag som träffen är på din mail.

Gruppen leds av utbildade samtalsterapeuter med egenerfarenhet av att vara anhörig och kommer att bestå av max 8 personer då vi önskar en mindre grupp där man kan känna sig trygg.
Vi kommer löpande under året att skapa nya grupper för dig som är anhörig så om du eftersöker någon speciell grupp (tex ungdom, förälder till ung eller syskon till någon med ett beroende) så får du gärna återkoppla till oss på info@fmn-sthlm.se.

Vill du anmäla dig eller veta mer finns länkar till ”Öppna Rummet” under fliken kalendarium.
Varma hälsningar
Carro