Ny anhöriggrupp för syskon, varje onsdag med start 27/9

,

Den 27e september kommer FMN Storstockholm i samarbete med Stockholm Sydost rödakorskrets att starta en syskongrupp för anhöriga med hjälp av ett bidrag som vi har fått från Stiftelsen Ansvar för framtiden

.
Orsaken till att vi vill göra dessa grupper är att vi vill minska känslan av ensamhet och öka känslan av gemenskap för anhöriga till någon som har en närstående som använder droger, alkohol eller som har ett beroende.

Gruppen är för dig som är anhörigt syskon till den som i din närhet har ett missbruk eller beroende. Ni kommer att ses på en lokal i Stockholm på onsdagar kl 17,30-19,00 och varje onsdag i 8 veckors tid med start 27e september. Denna grupp kommer att vara samma deltagare varje vecka för att bygga en trygghet i varandra.

Gruppen kommer ledas av utbildade samtalsterapeuter med egenerfarenhet av att vara anhörig och kommer att bestå av max 8 personer då vi önskar en mindre grupp där man kan känna sig trygg.

Vi kommer löpande att skapa nya grupper för dig som är anhörig så om du eftersöker någon speciell grupp (tex ungdom, förälder till ung eller pappa till någon med ett beroende) så får du gärna återkoppla till oss.

Anmälan sker via vårt bokningssystem och du använder denna länk: Klicka här

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att skicka ett mail till info@fmn-sthlm.seVarma hälsningar
Carro